כיכר גבעון
הקליינט:  עיריית תל אביב באמצעות אחוזות החוף
שטח: 10 דונם
עלות הקמה: 12 מיליון ש"ח
אדריכל החניון: קולקר קולקר אפשטיין

כיכר גבעון ממוקמת בתל-אביב - יפו בין הרחובות החשמונאים והארבעה. כיכר זו מוקפת בניינים בגובה שש –שבע קומות, ביניהם תוקם רחבה מרוצפת להולכי רגל בלבד מעל חניון ציבורי בן חמש קומות. קומת הקרקע של הבניינים תשמש מסעדות, בתי קפה, חנויות וגלריות, אשר יפנו חזיתות פתוחות הן לכיכר והן לרחובות הגובלים. רחבת הכיכר תאכלס התרחשויות עירוניות, כגון שווקים מקומיים, הקרנות פומביות, התכנסויות ציבוריות, אירועי תרבות, הופעות קטנות וכד'. תכנון הכיכר כולל שני היבטים מרכזיים: תשתיות ועיצוב. תקרת החניון העליונה, שהיא המצע לכיכר
מכילה מערכות תשתית מאסיביות המשרתות את מבני הכיכר והאזור הסובב, כמו גם את החניון והפעילות בכיכר ברגע שיוקמו.עיצוב הכיכר כולל שלושה מרכיבים עיקריים : שני מוקדי פעילות, שטיח ריצוף וכניסות למרחב הכיכר מהרחובות השכנים. מוקדי הפעילות מתוכננים בקרבת מעליות הגישה לחניון. המוקד המזרחי יכלול במת אירועים מוגבהת מהריצוף, אשר תשמש כמזרקת ערפל בשעות ללא פעילות. המוקד המערבי יכלול פיר אוורור לחניון שיעוטר בעלי מתכת קטנים המגיבים למשב אויר ובוסתן עצים עם בריכת שושנות מים למנוחה בצמוד לו. שטיח הריצוף בעל גוונים מונוכרומטיים מסוגנן עם דוגמת ציור של צל עצים. בניגוד לאחידות הגוונים בחלל הכיכר, יעוצבו דרכי הגישה למקום בצבעים עזים, אשר יסמנו את הכניסות. עיצוב הכיכר יודגש באמצעות תאורה תיאטרלית בחלל המרכזי, ובתאורת היקף מהפעילות במוקדי המסחר והבילוי במבנים הסובבים