כיכר גייסות וכיכר סיירים
הקליינט: עיריית תל אביב דרך אחוזות החוף
שטח:  2 דונם
עלות הקמה: מיליון ש"ח
שנת סיום הפרוייקט: 2002 

שכונת יד אליהו בתל-אביב – יפו משופעת גינות ציבוריות וחללי משחק, אלא שכל המקומות הללו מיועדים לגיל הרך ולילדים צעירים עד גיל שני מעשר. ביקשנו ליצור עיצוב שיענה על הצורך של בני נוער בשכונה במקומות התאספות ופעילות. כיכר הגייסות הוקדשה למשחקי פינג פונג. עיצוב פני הכיכר הושתת על מערך החניות בהיקף הכיכר, כך שגיאומטריית סימון החניות נמשך בכיכר עצמה, והתחלפה
לסירוגין בין רצועת דשא ליציקת גומי צבעונית. על גבי רצועות הגומי הותקנו שולחנות פינג פונג, ובמקביל להם שורה של עצי ג'קרנדה בעלי פריחה סגולה עזה. רצף השולחנות יצר תחושה שנעה בין מגרש אימונים לטורניר רשמי. לאורך גב מקלט, שניצב במקום, הותקן ספסל ארוך המאפשר למבקרים לצפות במשחק או לנוח. כיכר הסיירים מכילה חמישה עצי פיקוס גדולי מימדים. עיצוב כיכר זו כלל משטחים בעלי צורה אמורפית מעץ, שמקיפים את גזעי העצים, ומשמשים כבמות וספסלים למשחק, מנוחה והתכנסות.