כיכר התרבות
הקליינט: עיריית תל אביב באמצעות אחוזות החוף
עלות הקמה: 18 מיליון ש"ח
שנת סיום הפרוייקט: 2010 
אמן: דני קרוון

בשנה האחרונה עיריית תל אביב קידמה מספר רב של פרויקטים, לקראת יום הולדתה ה -100 של העיר. בין הפרוייקטים האלה, אחד החשובים ביותר והמרכזי הוא שיפוץ של מרכז תרבות של תל אביב הכוללת את אודיטוריום מאן עם גן יעקב, תיאטרון הבימה, וכן כיכר הפסל דני קרוון. מתחת לכיכר הוקם חניון תת קרקעי עם 1000 מקומות חניה.
הרעיון העומד מאחורי יצירת הכיכר היא ליצור פסל גן אורבני – יצירת אמנות. הכיכר תוכננה יחד עם האמן דני קרוון והיא מצדיעה לתל אביב הקטנה ותייצג אלמנטי נוף וצמחייה שהיו באזור הכיכר בטרם התפתחה העיר ונבנו מבנים במקום. כדי להתגבר על הבניינים הגבוהים שבצידה המזרחי של הכיכר, לאורך רחוב הוברמן, הוקמה שורה של שערים שיחברו את מבואות הכניסה והיציאה מהחניון התת-קרקעי עם הכיכר.
השערים ייצרו צורה של גוף אחד ויכוסו בקיץ ביריעת בד שתצל על היושבים תחתיהם. בין השערים ורמפות הכניסה לחניון ננטעה שורת ברושים, שתפריד את הכיכר משאון רחוב הוברמן ותנציח את הברושים שהיו במקום ונעקרו. בפינה הדרום מזרחית, על גבעה ננטע עץ שקמה גדול. ניתן יהיה לעלות ולשבת לצד גזע העץ ולהשקיף על הכיכר מלמעלה.
לבאים משדרות רוטשילד תתגלה הכיכר במלוא הדרה. לזווית ראייה זו חשיבות רבה ומהלך ההתקרבות לכיכר הוא מהלך משמעותי. חלקיה של הכיכר הולכים ונגלים לעיני הצופה עם התקדמותו לעברה, התמונה היא תמונת פסיפס ענקית פשוטה בצורותיה שצבעיה הם צבעי החולות.
במרכז ולאורך הכיכר נבנה שטח מלבני גדול, שקוע, שמאפשר פינות ישיבה. במרכז המלבן יהיה גן זעיר בחלוקה גאומטרית. בחלקו הדרומי "גן חולות" של צמחיית דיונות, במרכזו מטע שקדים ובחלקו הצפוני גן פרחים עונתיים צבעוניים בעיצוב מדוייק שיחזור על עצמו במשך עונות השנה. בהמשך לגן נבנתה בריכת שיקוף ובמרכז הכיכר הוצבו שלוש במות אשר יאפשרו התכנסויות קטנות להצגת מופעי רחוב, לקונצרטים קטנים ולריקודים