<iframe width="440" height="330" src="http://www.youtube.com/embed/PCvpcBzJ-xM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
מרכז פרס לשלום
קליינט: מרכז פרס לשלום
עלות: 12 מליון ש"ח
שטח: 9 דונם 
שנת הקמה: 2008
אדריכל הבניין: מסימליאנו פוקסס ויואב מסר

בניין מרכז פרס לשלום בתכנונו של מסימליאנו פוקסס נמצא בדרום יפו מול הים. השראה לעקרונות המנחים בתכנון הנוף שאבנו מעיצוב המבנה העשוי שכבות של בטון וזכוכית, וממיקומו הקרוב לים. האתר המאורך נמצא בין רחוב מגורים שכונתי (קדם), חוף ים עג'מי והטיילת. הפרשי הגובה בין הרחוב
והחוף (כ-15 מ') איפשרו לשלב את מבנה החנייה, שחלקו טמון באדמה וחלקו מבצבץ מעליה, כתיבת עץ בעלת נפח מקביל לנפחיות המבנה הראשי. גג התיבה ממשיך את טיילת החוף ומשקיף כמרפסתאורבאנית אל הים. גרם מדרגות מונומנטאלי בין שני המבנים מקשר את רחוב המגורים עם החוף, ומשרת פונקציות שונות בסביבות המרכז. תוואי הקרקע מעוצב כסידרת טראסות, מאזכרות את שכבות הבניין, ומשלבות משטחים רכים של צמחיה ועצים עם משטחים קשים של אגרגטים בצבעים מונוכרומטים.
המרחב הפתוח במגרש משמש את עובדי מרכז פרס, האוכלוסייה המקומית ובאי החוף כגן וכחלק מרצף הטיילת של תל-אביב - יפו.